Translate

viernes, 27 de mayo de 2016

NADAL 2015

Aquest Nadal , els detalls  per regalar a la família també els he fet jo . La satisfacció és doble,  primer perquè m'agrada pensar-ho i fer-ho i després perquè crec que els ha agradat força.
Són els següents:Capsa per guardar els estris de netejar les sabates. He combinat unes parts  unes parts folrades amb paper decopage i unes altres pintades amb calck paint granatós i decapat amb cru. A sobre i perquè no s'embruti hi he fet una capa de vernís a l'aigua. A dins el fons està folrat amb aironfix per facilitar la neteja.

Taula amb bloc per fer la llista del que cal comprar. Molt pràctic per tenir penjat a la cuina i així anar apuntant el que falta per prendre la llista quan vas a comprar. He fet diferents models seguint el mateix esquema. Una base de fusta pintada i decapada amb calck pain , a sobre decorada amb paper scrap de diferetns motius  on he fet dos forats per poder penjar el rodoet de paper ( paper de màquines registradores) on apuntar el que cal comprar. Als més amples els he posat un bocí de suro al costat i un bolígraf penjat i lligat, així no es perd !No hay comentarios:

Publicar un comentario