Translate

domingo, 24 de febrero de 2013

ATC

ATC: són les sigles de: Artist Trading Card: Carta artística intercanviable. És a dir, són targetes que s'intercanvien, no es poden vendre!
La història va començar a Zuric (Suïssa) el 1997 quan un artista (M. Vänci Stirnemann) va voler fer de l'art una cosa accessible i va fer moltes targetes (cartes) i va decidir que no les vendria sinó que si un desitjava una de les seves obres d'art simplement havia de fer també una targeta i les podrien així intercanviar. No cal dir que va tenir un èxit rotund i des de llavors  hi ha molts artistes al món que van seguir el seu exemple.
Al facebook hi ha molts grups d'intercanvi on periòdicament s'organitzen aquest intercanvis. La persona o persones administradores del grup proposen untema , de vegades amb condicions ( per exemple ha de portar tela, lluentons..., de vegades lliure) Hi ha un període d'inscripció, passat aquest període l'administradora fa els grups i o be et dóna les adreces dels components del grup o bé cada grup s'organitza per demanar-se  les adreces.
Es fixa una data en que l'intercanvi ha d'estar acabat. Quan aquest està acabat es poden compartir les fotos al grup.
Així de cada intercanvi envies un nombre determinat de targetes ( 4,5 ó 6) i rebs el mateix nombre de targetes que tu has enviat.
Amb les targetes que rebs et vas construint un àlbum per temàtiques. UNA PRECIOSITAT!!!!!!!
ATC OLÉ:
 ATC NAVIDAD

ATC MÚSICA
















INTERCAMBIARTE

ATC MITOLOGIA




ATC  TIME















ATC MAGNOLIAS










ATC SAN VALENTIN








ATC RECETA DE CARNAVAL








ATC "Love is in the air"




ATC "Luna"



No hay comentarios:

Publicar un comentario