Translate

viernes, 15 de febrero de 2013

Art Journal II

Des del bloc de l'Aurora, per aquesta quinzena es proposava fer una pàgina treballant amb Gesso. La proposta és utilitzar el gesso i explicar com l'hem utilitzat. Tot un repte ja que jo no he utilitzat mai el gesso.
El primer que vaig fer va ser mirar els tutorials que ens va enllaçar l'Aurora i  els treballs que posaven les companyes, cada dia ho veia més complicat , però passada la primera setmana m'hi vaig posar .
Els passos que he seguit són:

  • Amb pinzell vaig posar gesso al full del quadern amb bocins sense, per poder experimentar el canvi de pintar sobre gesso o sense. Amb una plantilla de flor vaig posar-ne unes quantes que tinguessin més relleu que la resta. Ho vaig deixar eixugar.





  • Vaig pintar amb acríliques ( blanc i blau) la part superior del full. Amb acríliques d'efecte nacar i or vaig pintar les flors i a sobre i vaig posar tinta en spray Glimmer Mist en color verd clar.

  • Vaig posar un boci de paper amb una nina , una papallona , dos cors troquelats i boci de paper troquelats ( base safata pastís). Aixó ho vaig enganxar i integrar amb gesso. Ho vaig deixar eixugar.

en aquest pas vaig veure que el gesso a sobre de la tinta es tenyia, mentre que a sobre de la pintura acrílica no es tenyia.



  • Com que el gesso que hi havia a sobre de la pintura acrílica no va quedar tenyit , vaig donar-li color amb guix de colors . 

  • Per acabar amb els segells de lletres hi he posat una mica de text , unes lluentons a les ales de la papallona, una papallona troquelada , ho he resseguit tot amb llapis d'ulls i he passat tinta rosada per les vores dels fulls. El resultat és aquest: 


Crec que per ser el primer , pot passar però n'he d'aprendre molt . 







3 comentarios:

  1. Ya está con todas las demás en el vídeo.
    bss aurora

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Aurora , a ver si para el próximo llego a tiempo.

      Eliminar
  2. Todas tenemos que aprender.
    Y para ser la primera está muy bien.
    aurora

    ResponderEliminar